Uitslag mini-enquête

Vorige week heeft Ons NAC een mini-enquête uit doen gaan naar alle supporters van NAC Breda. Idee was om via een korte vragenlijst vanuit de supporters te horen welke gedachten zij hebben bij het woord supportersparticipatie.

In totaal hebben ruim 1000 mensen de enquête ingevuld. Dat totaal was eigenlijk al binnen 2 dagen bereikt. 86% van de respondenten geeft aan het idee van supportersparticipatie te ondersteunen. Dat is heel veel. Van de mensen die geen eigendomsaandeel in NAC zouden willen, geeft 23% aan dat ze het plan nog niet concreet genoeg beschreven vinden. Daar is voor ons dus werk aan de winkel en we gaan daar snel verandering in brengen. Overigens is er al een eerste ontmoeting met een deel van de achterban geweest om toelichting te geven.Alle vragen en antwoorden even op een rijtje:

Hoewel dit een simpele en kleine enquête leek, zijn we erg blij met deze antwoorden. Het geeft in ieder geval weer hoe er gedacht wordt over supportersparticipatie en aandelen-aankoop bij de aandeelhouders van NAC Breda. Bovendien zien we de vraag naar meer verduidelijking. We nemen alles mee in onze voortgang. Iedereen die heeft ingevuld: heel hartelijk dank. We hopen dat je bij een mogelijke volgende vragenlijst weer kort de tijd wilt nemen om ons van antwoorden te voorzien.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer nieuws

Ons NAC

Meedenken,. Meewerken, mee bepalen. Ons NAC, club van supporters