Over jullie vragen…

De laatste tijd komt Ons NAC steeds vaker in beeld op supporterswebsites en in regionale media. De Coöperatie Ons NAC heeft als doel het verwerven van de aandelen van NAC Breda. De intenties zijn eerder al via alle aan ons beschikbare kanalen naar buiten gebracht.

We merken en begrijpen dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar de ontwikkelingen. En die zijn er! We hebben op 23 augustus een goed onderbouwd bod op de aandelen uitgebracht. Zoals gecommuniceerd via onze kanalen verwachten wij met supporters, MKB, Karel Vrolijk en de Ploeg van Toffe Jongens een bedrag op te halen van zo’n € 10.000.000,-. Een deel van dit bedrag zal gebruikt worden voor het verwerven van de aandelen. Het overige deel komt ten bate van de club NAC en zal in een meerjarenplan worden verwerkt.

Wij krijgen van veel potentiële coöperatie leden veel vragen over de inhoud van de bieding. Dit snappen wij! Ook jullie willen weten waar je straks instapt. We hebben echter te maken met een biedingsproces, waarin geheimhouding op bepaalde elementen noodzakelijk is. Er liggen forse boetes op het lekken van informatie die onder deze geheimhouding valt. Wij vragen hierin vertrouwen in de projectgroep. Ons bod is erop gericht een “reële” waarde voor de aandelen te betalen, zodat de financiële buffer voor NAC naar de toekomst toe groot is.

De volgende stap op dit moment is dat wij wachten op een formele reactie van Crossminds. Mochten we verder kunnen in het proces, dan zullen wij informatie delen die belangrijk is om definitief in te stappen. We zullen dan vooraf met Crossminds in overleg treden over welke informatie we mogen delen en die dus buiten de geheimhouding valt. Uiteraard brengen we dan ook volledige transparantie over de bestemming van de investering en de wijze waarop we zeggenschap binnen de coöperatie voor leden willen inregelen.


Mocht je hierover toch vragen hebben, dan zijn wij altijd bereikbaar via ons contactformulier of e-mail.

Deel dit bericht

Delen op facebook
Delen op linkedin
Delen op twitter
Delen op email

Meer nieuws

Ons NAC

Meedenken, Meewerken, mee bepalen. Ons NAC, club van supporters