Stel je vragen en opmerkingen…

…en krijg er nog antwoord op ook! Ons NAC wil zo open en transparant mogelijk naar iedereen zijn. We willen ook graag iedereen de gelegenheid geven om mee te denken en onze plannen in de best mogelijke richting te kneden.

Waarom? Omdat deze plannen iedereen kunnen aangaan.

Als je na het doornemen van alles wat hier op de site staat dus nog vragen hebt, heb je opmerkingen, denk je dat je kan bijdragen aan de plannen, is jouw idee een uitstekende aanvulling of nog veel beter dan het onze? Zou je echt willen weten hoe een coƶperatie werkt of wil je gewoon iets kwijt over supportersparticipatie? Blijf er dan niet mee zitten!

Mail ons op info@onsnac.nl of gebruik ons contactformulier. We gaan er dan zo snel mogelijk mee aan de slag.

Heb je geen antwoord binnen 24 uur? Check dan even je spam folder, mogelijk is de e-mail daarin verdwenen.