Tune wil FC Den Bosch overnemen

Waar in Breda een deel van de supporters met argwaan de bewegingen van Manchester City volgt, zijn ze in Den Bosch verrast met het bericht dat Tune interesse zou hebben in de plaatselijke FC.

Tune is een entertainment bedrijf, dat onder meer eigenaar is van Queens Park Rangers, Er zouden al gesprekken gevoerd zijn, maar bij FC Den Bosch wil men dat niet erkennen. ,,Wij gaan niet in op namen die rondgaan”, aldus club woordvoerster Ester Bal. ,,Onderhandelingen, niet zeggende dat die nu plaatsvinden, gaan over het algemeen in vertrouwelijkheid. Ik kan wel zeggen dat we op zoek blijven naar nieuwe opportuniteiten en dat er oriënterende gesprekken lopen met verschillende potentiële partijen. Maar geen van die gesprekken heeft op dit moment het stadium concreet.”